Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÁCZ ZOLTÁN ÉS A ZENEAKADÉMIA SZIMFONIKUS ZENEKARA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Miért félünk a modern zenétől, és mit tegyünk, hogy ne féljünk tőle? Steve Reich szerint például semmi okunk a rettegésre, elég, ha olyan zenészeket hallgatunk, akik örömmel és hozzáértéssel játszanak modern darabokat.

Hasonló elveket vall Reich egyik legavatottabb tolmácsolója, Rácz Zoltán is, aki ugyancsak nem hisz a kortárs kultúra és a közönség közötti szakadékban. A Zeneakadémia Zenekarának koncertjén Rácz Zoltán három rendívül izgalmas 20. századi művet vezényel: Stravinsky huszonnégy hangszerre írt Fúvósszimfóniáját Ligeti ikonikus Hegedűversenye követi a műsorban, a koncert második felében pedig megszólal Steve Reich kórusra és zenekarra komponált The Desert Music című darabja. A Reich egyik legzseniálisabb műveként ismert Music for 18 Musicians szinte hipnotikus, teljesen új hangélményekkel játszó 2013. novemberi előadása után biztosak lehetünk benne, hogy a Desert Music is legalább ugyanilyen elemi erővel fog hatni a Zeneakadémia Nagytermében.

Műsor: Stravinsky: Fúvósszimfóniák
Ligeti: Hegedűverseny
Steve Reich: The Desert Music Közreműködik: Keller András (hegedű), Synergy Vocals, Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara Vezényel: Rácz Zoltán
  Stáblista
Karmester 
Rácz Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?