Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOL GABETTA ÉS ALEKSZEJ VOLOGYIN
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Két nagyszerű művész érkezik a Zeneakadémia Nagytermének pódiumára, hogy klasszikus és kevésbé ismert alkotásokon keresztül részeltessenek bennünket a kamarazene csodájában.

Mindketten rendkívül fiatalon hívták el magukra a figyelmet, rangos versenyek győzteseiként robbanva be a nemzetközi zenei életbe. Az Argentínában született, orosz-francia származású, de Svájcban élő és ott saját fesztivált vezető Sol Gabetta ma már igazi világsztár. Ismertségét tízesztendősen alapozta meg, ekkor nyerte meg első versenyét, majd különdíjat kapott a moszkvai Csajkovszkij Versenyen, illetve az ARD müncheni versenyén. Huszonévesen már a Bécsi Filharmonikusokkal muzsikált a Lucerni Fesztiválon, Valery Gergiev vezényletével, valamint felvételt készített Hélène Grimaud zongoraművésszel és a Müncheni Filharmonikusokkal, a zenekart a legendás Lorin Maazel vezényelte. Sol Gabetta partnere ezen az estén a hazai közönség számára jól ismert Alekszej Vologyin lesz, akinek karrierje 2003-ban kapcsolt magasabb fokozatra, amikor megnyerte a zürichi Anda Géza Zongoraversenyt.

Műsor: Beethoven: F-dúr cselló–zongora szonáta, op. 5/1
Beethoven: C-dúr cselló–zongora szonáta, op. 102/1
szünet
Prokofjev: Adagio a Hamupipőke-szvitből, op. 97bis
Prokofjev: C-dúr csellószonáta, op. 119 Közreműködik: Sol Gabetta (cselló); Alexej Vologyin (zongora)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?