Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚTJAINK... - NYÍREGYHÁZI MŰVÉSZETI SZAKKÖZÉPISKOLA - SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola előadása A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

A mozdulatok nagy tengerében minden változik, minden-mindennel összefügg, s a pillanat dönti el, hogy ki melyik útra lép. A Nyiregyházi Művészeti Szakközépiskola Táncművészeti Tagozatának növendékei már döntöttek, s megmutatják útjaikat az Útjainkban...               A klasszikus és modern táncokat felsorakoztató műsor mindenkinek segít az útkeresésben, s a szórakozásban. A műsort a Kállai Kettős Néptáncfesztiválon különdíjjal jutalmazták. A műsor koreográfusai, betanítói: Antal Dóra, Antal Roland, Csurák Ildikó, Neumman Ilona, Némethy Mária, Szakály Viktória, Szilágyiné Ujlaki Marianna, Szilágyi Zsolt mesterek és mesternők. Ötletgazdák és a műsor rendezői: Antal Dóra, Antal Roland és Némethy Mária koreográfusok Tagozatvezető: Szilágyi Zsolt koreográfus, mesterpedagógus A tagozaton folyó 5 éves képzés alatt a közismereti és a szakmai képzés párhuzamosan folyik. A 13. évfolyam végén érettségi, valamint OKJ-s vizsgát tesznek a tanulók. Táncos végzettséggel az 13. évfolyam után a diákok elhelyezkedhetnek színházaknál, profi és amatőr együtteseknél táncosként, színházi táncosként, művészeti munkatársként, de sikeres felvételi után folytathatják tanulmányaikat a Magyar Táncművészeti Főiskola és a Budapest Kortárstánc Főiskola pedagógus, művész, ill. egyéb képzésén is. A tagozaton tanulható táncműfajok: néptánc, moderntánc. Sissi Őszi Tánchét (SŐT7) Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Bethlen Téri Színházban a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivál a hetedik kerületben. Az idei fesztivál ismét a vidéki táncműhelyeket – kecskeméti, egri, miskolci, nyíregyházi, budakalászi - állítja fókuszba. Fellép a házigazda Közép-Európa Táncszínház is, valamint díszvendégként a VII. kerületi kulturális életet meghatározó Bihari János Táncegyüttes. www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu www.muveszetinyh.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?