Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
UTOLSÓK - GG TÁNC EGER - SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A GG Tánc Eger előadása A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

Az ember folyamatosan döntés helyzetben van. El kell döntenie, mi történjen vele a következő pillanatban. Akkor is dönt, ha látszólag nem dönt… Az utolsók döntöttek. Mégpedig azt, hogy változzanak, hogy olyanná váljanak, amilyenek sohasem voltak azelőtt. Ők az utolsók, akik meghozták a változni akarás döntését.  Már nem akarnak tovább úgy élni, ahogy eddig. Fel akarnak ébredni, látni akarnak. Az előadás a változni akarás folyamatába enged betekintést, és szereplői 7 jelenetben osztják meg ezt a közönséggel, vállalva annak minden következményét. Mert döntöttek… Első jelenet: A gyűlölet Második jelenet: Az ellenszenv Harmadik jelenet: Az érzéketlenség Negyedik jelenet: A ragaszkodás Ötödik jelenet: A rokonszenv Hatodik jelenet: Az együttérzés Hetedik jelenet: Agapé Táncolják: Schlégl András, Tóth Karolina, Emődi Attila, Kelemen Dorottya, Nagy Csaba, Tóth Nóra, Dunai Bettina, Oláh Balázs Szcenikus: Engler Imre Jelmez: Szaniszló Tamásné Fényterv: Oláh Sándor Ügyelő: Ludányi Andrea Asszisztens: Pintér Lotti Tagozatvezető: Topolánszky Tamás Művészeti Titkár: Várhelyi Orsolya Koreográfus: Gergely Attila A Gárdonyi Géza Színház tánctagozata 2011 augusztusától működik jelenlegi felállásában, Topolánszky Tamás vezetésével. Saját produkcióik mellett a színház számos előadásában is részt vesznek. Elsődleges céljuk egy lokális közönségbázis kialakítása, áthidalva a „magas” és a populáris művészet közötti szakadékot, a zene és tánc segítségével közel hozni a modern művészetet a ma emberéhez. Bizonyítani, hogy kortárs, haladó szellemiségű táncszínházi alkotás is lehet közérthető és népszerű. Sissi Őszi Tánchét (SŐT7) Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Bethlen Téri Színházban a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivál a hetedik kerületben. Az idei fesztivál ismét a vidéki táncműhelyeket – kecskeméti, egri, miskolci, nyíregyházi, budakalászi - állítja fókuszba. Fellép a házigazda Közép-Európa Táncszínház is, valamint díszvendégként a VII. kerületi kulturális életet meghatározó Bihari János Táncegyüttes. www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu www.gardonyiszinhaz.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?