Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESÉK SZIGETTŐL SZIGETIG - MARICA PRODUKCIÓ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Marica Produkció előadása Bemutató 5 éves kortól ajánlott

Hajózzunk az óceánon szigettől szigetig. Megnézzük a Szelek szigetét s a Marapi hegy lábánál megismerkedünk az elégedetlen Kőtörővel. Vajon sikerül-e megszelídíteni a szelet a furfangos hajóskapitánynak? Miért elégedetlen a Kőtörő? Búvár felszerelést és hajót biztosítunk. Kalandra fel! Jó szelet, Kapitááááány!! Ökomese a szélről, vízről, földről...emberekről. Újrahasznosított anyagokból készült bábokkal. Életre keltjük a tárgyakat! A mesék után kézműves foglalkozás és varázssüti várja a gyerekeket. Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”. www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu www.maricaprodukcio.com
  Stáblista
Bábművész 
Tárnok Marica 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?