Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CLICK - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Közép-Európa Táncszínház előadása.

Ujszászi Dorottya 2014-ben az Ifjú Koreográfusok Fóruma tehetséggondozó program keretében dolgozott először együtt a Közép-Európa Táncszínház társulatával. Ő az első koreográfus, akinek munkája beépül a KET repertoárjába. A megkezdett közös munka a Click című előadásban teljesedik ki. "Nem biztos, hogy boldog aki párkapcsolatban él, illetve nem biztos, hogy magányos aki egyedül van." Egy bizonyos, mélyen belül mindenki álmodik arról, hogy megtalálja azt az embert, akivel minden passzol. Az Ujszászi Dorottya által kidolgozott CONSLA - kortárs tánc, kontakt improvizáció és salsa alapokra épülő technika - a mozgás nyelvén kalauzol el minket a párkapcsolatok labirintusába. Illúziók és valóság, klasszikus és modern férfi-női szerepek, különbségek és hasonlóságok az európai és a latin-amerikai kultúrában, személyes történetek. Előadók: Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Jakab Zsanett, Wéninger Dalma, Ivanov Gábor, Kovács Péter, Szabó András Koreográfus: Ujszászi Dorottya A Közép-Európa Táncszínház (KET) nagy múltra tekint vissza: Magyarország elsőként alakult táncszínháza, mely a független kortárs táncegyüttesek között a legismertebbek közé tartozik hazánkban és külföldön egyaránt. Ahogy ezt nevében is hirdeti, vállalja egy adott földrajzi régióhoz való kötődést, ebben határozza meg önmagát. Programszerűen kutatja és értelmezi ennek a régiónak mozgásvilágában kódolt sorsát. www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu www.cedt.hu Az előadás hossza 55 perc.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?