Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓNÁS KÖNYVE - KRIPTONIT / PRO PROGRESSIONE
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kerettörténetben egy ember elveszett a virtuális térben, amelyet egy program irányít. Csakhogy a mesterséges intelligencia rádöbben: az embernek szüksége van arra, hogy lázadjon a maga által eddig elfogadott világ ellen. Így rákényszeríti, hogy legyen ő Jónás, lázadjon, és találja meg önmagát a virtuális téren kívül. Jónás szerepébe helyezzük őt, aki így megél mindent, amit Jónás megélt. Leviszi őt a legmélyebb pontra is, ez Ninive városa. Innen már ő maga tör ki, és kívánja a rendszer pusztulását.

A Kriptonit labor kutatói a tánc, a mozgás és a fizikai színház határterületeit fedezik fel, a humor és a tragikum elemi részecskéit keresik, az értelem spontaneitását és az ösztön nyelvét ötvözik, vegyítik az érzékszervi hatásokat a metaérzékekkel, egyetemes kommunikációs formát desztillálnak az érzelmek és a test egymásra hatásából.

A Kriptonit labor kutatói Kriptonitot gyártanak. Rendező, Koreográfus, Zene, Mesélő, Díszlet: Szitás Balázs Rendezőasszisztens: Hodászi Ádám Operatőr, Látványterv, Grafikai animáció, Fotós: Görgényi Gábor Vágó, Mapping, Vetítés: Tarcsay Gábor Szcenika, Fényterv: Galkó Janka Plakát: Várnay Zsuzsanna Jónás: Szabó Mátyás Péter Kormányos: Sütő András Ninive népe:   Hodászi Ádám, Király Dániel, Levko Esztella, Sütő András Miklós, Szakács Zsuzsi, Szitás Balázs, Szitás Sári, Várnay Zsuzsanna https://www.facebook.com/kriptonittheatre?fref=ts www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu http://pro-cult.com/hu
  Stáblista
Rendező 
Szitás Balázs 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?