Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚJ ESÉLY - CZEILY TIBOR FILMJÉNEK VETÍTÉSE
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub - Gobelinterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 6892 értékelés alapján
  Leírás
Új esély - Czeily Tibor filmjének vetítése

Miller Mark élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza és gyönyörű felesége van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami, ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsájtják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit, így elveszíti az autóit, a házát, és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít, ami valaha fontos volt számára. Ezután azonban olyan dolgok történnek vele, melyekre soha nem számított. A film adatai:
        Magyar cím:   Új esély         Forgalmazó:   Czeilyfilm                          Eredeti cím:    New chance                       Nemzetiség:    Magyar ( A Filmiroda által nemzetségileg be nem sorolt)         Szinkron:        magyar szinkron (eredeti nyelv: angol)         Rendező(k):    Czeily Tibor                         Szereplő(k):    Mesterházy Gyula, Waleska Latorre, Linka Péter                        Hossz:            102 perc                         Korhatár (Filmiroda által besorolt):        III. Kategória - 12 éven aluliak számára nem ajánlott          Vetítés módja: DCP, Blu-ray, Full HD          Hang:             5.1 magyar hang         Marketing anyagok: Plakát (B1 szabvány 70x100 cm)         Előzetes:         magyar szinkronos előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=_7WXSpAX1QU
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?