Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DOLLÁR PAPA GYERMEKEI: IBSENT A NAPPALIMBA!
B32 Galéria és Kultúrtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Dollár Papa Gyermekei: Ibsent a nappalimba! (Hedda Gabler) - a 150. előadás

A produkció három, fiatal, Kaposváron végzett színész progresszív kezdeményezése. Ők mennek házhoz, nem pedig a néző színházba. Az Ibsen művéből kiinduló, helyspecifikus előadás így valóban minden alkalommal más és más. A nézőket nem vonják be az előadásba, mégis eltűnik a színész és a befogadó közti határ: az összeszorítottság intimmé teszi a darabbeli házaspár és a múltból felbukkanó harmadik kusza estéjét.

A színházi formáció mindig klasszikus, közismert szerzők műveivel dolgozik, ám azokat inkább inspirációként használja: főleg a szövegek tartalmára, mélységeire és érvényességére koncentrál, miközben valóban mai, élő nyelvezetű előadások jönnek létre.

150. alkalommal egy rendkívüli helyszínen, a B32 Galéria és Kultúrtér "nappalijában" vendégeskedik a társulat. Bár az előadás nyilvános, az alapkoncepció mégis sértetlen marad; hiszen ezen az estén is színpad, díszlet és jelmez nélkül, nem a megszokásból valamint a színészi rutinból, hanem az adott pillanat valóságából építkező, eredeti színházi élményhez juttatják a közönséget.
  Szereposztás
Hedda Gabler 
Kiss-Végh Emőke 
Jörgen Tesman 
Ördög Tamás 
Ejlert Lövborg  
Tóth Máté 
  Stáblista
Koncepció 
Ördög Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1111, Bartók Béla út 32. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?