Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÁZHOZ MEGY A ZENEDE
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Az előadás célja bemutatni a könnyűzene kialakulását, fejlődését az 1910-as évektől napjainkig és annak hatását a mai kortárs klasszikus és populáris zenében egyaránt: különböző népcsoportok zenéjének és a jazz poliritmikus világának ötvözetét; a vokális zene európai hatását és a fúvós hangszerek összefüggését; az ütőhangszerek színes palettáját és a zenében betöltött helyüket.

Az előadásban combo formációban szólalnak meg a bemutatott művek. Az interaktív előadást a zenekar egy tagja Bordás József dob-művész, zenetanár vezeti 60 perces előadás keretében. Közreműködnek gitárművész, zongoraművész, dobművész, énekművész, táncművészek. Az első részben játékos ismerkedés történik a hangszerekkel. Előadást hallgathatnak meg a növendékek a hangszerek kialakulásának történetéről, a zenében betöltött szerepéről.  A második részben koncertet adnak a művészek, amelyen keresztül zenei stílusokkal ismerkedik meg a publikum úgy, hogy közben az előadó a korra jellemző zenetörténeti sajátosságokat ismerteti illetve a táncosok a kornak megfelelő öltözetben mutatják be a zenéhez kapcsolódó tánclépéseket. Az előadás végén a gyermekeket a színpadra invitáljuk és együtt énekelve betekintést nyújtunk az együtt muzsikálás örömeiből. Az előadás alatt a háttérben projektor kivetítőn az egyes zenei korszakok meghatározó ikonjairól láthatunk képeket. Célunk ezen program segítségével közelebb hozni a felnövekvő generációt a zenekultúra sokszínű világához, és maradandó élményt nyújtani a zenehallgatás és zenetanulás reményében. A produkció tagjai:
 
- Előadó, dob: Bordás József
- Ének: Abebe Dániel BEBE
- Gitár: Balogh Roland 
- Zongora: Balogh Zoltán 
- tánc-művészek Varga Angéla és Fonyo Sebastian
  Stáblista
Énekes 
Abebe Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?