Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

RS9 OFF - OFF A GŐGÖS KIRÁLYKISASSZONY
RS9 Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1259 értékelés alapján
  Leírás
gyerekszínházi előadás, nagycsoportos óvodásoknak, iskolásoknak, zenével a Jelen Teátrum előadásában

Az azonos című ír népmese és Grimm: Rigócsőr király című meséje alapján, William Shakespeare darabjainak, valamint a Rigócsőr király című cseh tévéfilm ötletének felhasználásával, A makrancos hölgy, a Hamlet, az Ahogy tetszik, a Romeo és Júlia, és az V. Henrik szövegeiből  készítette:  Krizsik Alfonz  Kata királylány  -    Kondákor Zsófi   Péter királyfi Kata harmadik kérője, a későbbi Próbakő, a koldus   -     Bodor Géza   Első színész Első koldus, Kata királylány apja, később adószedő, porkoláb, börtönőr   -     Kassai László   Második színész, Idegen, koldus, Kata első kérője, adócsaló, börtönőr, katona   -    Simó Krisztián     Harmadik színész, színésznő Hoppmester, Kata második kérője, kereskedő,  asszony, jósnő   -   Szávai Kati / Dóka Andrea Zene: Mészáros Péter                                    Díszlet: Szép Színház Budapest             Sándor Péter                                      Jelmez: Dóka Andrea   Rendezte: Krizsik Alfonz 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az RS9 Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?