Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KATTOGAS@POR.NO
KOMA Bázis

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.7 / 10) - 7 értékelés alapján
  Leírás
A Férfi egész nap dolgozott. Minden rendben. Szereti a Nőt, csak fáj a feje. De minden rendben. Nincs kedve az intimitáshoz. Csak egy kis nyugalomra vágyik. Megvárja, míg elcsendesedik a ház. Minden rendben. Reggelig nézi a pornót, majd kávéval fogadja a Nőt. Minden rendben?

Philip Zimbardo egy TED előadás során beszél arról, hogy manapság a párkapcsolati problémákkal élő fiatal férfiaknak nem kapcsolataikban, hanem magukban kell keresni a problémát. Vajon hányan ismerik be, hogy pornófüggővé váltak? Vajon hányan csúsznak el azon a ponton, amikor a kezdeti kíváncsiság napi igénnyé, kattogássá válik?

Simon Lajeunesse kanadai tudós megállapította, hogy a legtöbb 10 éves fiú már elkezd pornó után kutatni. Mikor ezután a felismerés után kutatni akarta a pornófüggőséget, nem tudott felállítani egy kontroll csoportot egyetemista fiúkból, mert nem volt senki, akik ne használna pornót.

A pornó leginkább a Coolidge hatásra épít, amire a biológusok az 1950-es évek elején figyeltek fel. A hímnemű állatok nem igazán szeretnek huzamosabb ideig ugyanazzal a nősténnyel párosodni. A férfiak libidója jelentősen megnő, ha partnert cserélnek – pontosabban az agy vágyközpontja serkenti a dopamin nevű boldogsághormon termelését a szervezetükben.

Ezek a jelenlegi tudományos adatok.

De hol van az ember? Mit jelentenek ezek a jelenségek a mindennapokban? Mi történik egy párkapcsolattal és milyen együtt élni egy pornófüggővel?

Mi merünk beszélni róla!
 

  Szereposztás
Alkotó, színész 
Papp Tibor 
Alkotó, színész 
Patocskai Katalin 
Alkotó, színész 
Zrínyi Gál Vince 
  Stáblista
Rendező 
Zrínyi Gál Vince 
Rendező asszisztens 
Anka Kristóf 
Dramaturg 
Mattyasovszky Zsolnay Bálint 
Író 
Mattyasovszky Zsolnay Bálint 
Technikai vezető 
Mervel Miklós 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalvány kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a KOMA Bázisban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban. Ha a Fogasházba vagy a Jurányi Inkubátorházba vásároltál jegyet, kérünk, náluk érdeklődj a pontos információkról.
  Cím
1158, Ady Endre utca 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?