Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LOS QUEMADOS (CZ)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A prágai székhelyű Los Quemados jazz-fusion zenekart 2008-ban alapította Filip Spaleny basszusgitáros és zeneszerző. A kvartett tagjai a prágai jazzélet jól ismert figurái, akik vezetőként és sidemanként számos formációban játszanak.

A zenekar elsősorban saját kompozíciókat tart repertoárján, stílusukra a funk, latin-amerikai zene, rock vagy a modern jazz adja az inspirációt. Programjukon ugyanakkor szerepelnek a jazz néhány kimagasló alakjának (Herbie Hancock, John Coltrane, stb.) szerzeményei is, saját hangszerelésükben előadva. A kvartett a közelmúltban a szlovák Hevhetia kiadó gondozásában megjelent The Circling Bird album anyagával turnézik és ennek keretében látogatnak el az Opus Jazz Clubba is. Közreműködik: Jakub Dolezal - szaxofon
Jan Balek - billenytűs hangszerek
Filip Spaleny - basszusgitár
Ondrej Pomajsl - dob "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894."  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?