Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SZŐKE NIKOLETTA QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szőke Nikoletta, akit a Jazzma.hu olvasói a 2014. év énekesnőjének választottak, minden kétséget kizáróan a nemzetközi jazz színtér legkeresettebb magyar énekesnője.

Saját két csapata, a Szőke Nikoletta Quartet és a Szőke Nikoletta ‘B Verzió’ Projekt mellett a kitűnő Balázs Elemér Groupnak is ő az énekesnője. A kvartett 2002-ben alakult, tagjai egytől-egyig világszerte elismert mesterei hangszereiknek.  A Szőke Nikoletta Quartet lemezei már 2010 óta japán kiadónál jelennek meg, s világszerte tekintélyes példányszámban keltek el. Az öt lemezre szóló szerződés lejártával 2015-öt új japán kiadóval, az igen jó nevű Gats Productionnal kezdték. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az I Thought About You címet viselő lemez kétféle változatban is megjelent meg, s minden várakozást felmúló eladásokat produkált. Az Opus Jazz Clubban a lemez anyagából jócskán kapunk majd ízelítőt, de a kvartett eddigi igen tekintélyes repertoárjának számos dalát szintén hallhatjuk majd Niki és társai erővel és szenvedéllyel teli, felszabadult előadásában. Közreműködik: Szőke Nikoletta - ének
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza Horváth József - nagybőgő
tba - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt is foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?