Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MUSTMEET COMPOSERS VIII. - FEEDING MUSIC
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Divertimento Ensemble (I) Vezényel: Sandro Gorli

Műsor: Matej Bonin (SLO): Flux for 5 instruments
Elvira Garifzyanova (PL): Akt ohne Wörter-III
Antonin Antonin Servière (F): Procrastinations
Stefano Bulfon (I): Nachleben A milánói Divertimento Ensemble 2014-ben nemzetközi kortárs kamarazenei pályázatot hirdetett fiatal zeneszerzők számára a Milánói Világkiállítással együttműködve. Az 50 nyertes mű premierjét a Világkiállításon tartották, a művek pedig kapcsolódnak az Expo mottójához: „Táplálni a Földet, energiát adni az Életnek” – „Feeding the Planet, Energy for Life”. Az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány és a BMC az Ulysses Projekt részeként a nyertes kortárs művekből négyet mutat be Budapesten. Az este különlegessége a friss kortárs műveken túl az, hogy a szerzőket is személyesen ismerheti meg a közönség. A koncerttermi beszélgetéseket Becze Szilvia, a Magyar Rádió munkatársa vezeti. Az Ulysses Network, a BMC és az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány közös rendezvénye.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?