Töltjük rögvest!
 
Kedves vásárlónk! A központi jegyrendszer hibája miatt átmenetileg nem működik a jegyvásárlás. Nézz vissza reggel, addigra remélhetőleg helyreáll! Köszönjük a türelmed, nagyon várunk színházba!
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GERGYE KRISZTIÁN TÁRSULATA: AUKCIÓ
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 512 értékelés alapján
  Leírás
Open Fesztivál - Nemzetközi Közösségi Színházi Fesztivál Gergye Krisztián Társulata: Aukció

Egy mindenki elől rejtőzködő festő kivételes alkotói folyamatába nyerhetünk ezúttal bepillantást. A névtelenségbe burkolózó képzőművész számára a tánc aktusa csak ürügy és eszköz. Számára a táncos egy ecset, a színpadi tér pedig a vászon. Az előadó művészek személyisége mögé bújik és ezzel éri el célját: a maximális személytelenség álcája mögé bújva mutatja fel személyiségének legmélyebb titkait, és őrzi meg egyben minden értékítélettől független integritását. Anonimitása így lesz teljes körű. Neve egyszerűen csak: "name".

Az AUKCIÓ egy olyan, önmagában is érvényes, táncként és színházi jelenlétként is értelmezhető fizikai tevékenységet helyez a figyelem középpontjába, amelynek további, végső célja egy képzőművészeti alkotás megvalósítása, ami élő képzőművészeti gesztussorként értelmezi a színpadi cselekményt. Az előadás során keletkező képzőművészeti alkotást rögtön azt követően egy aukció keretében „kiállításra“ és „eladásra“ bocsátjuk. Az aukció tétjét az adja, hogy azokat a késznek kikiáltott képeket, amelyek nem találnak gazdára, azonnal megsemmisítjük.

Képzőművész / koncepció: "name"
Koreográfus, előadó: Gergye Krisztián
Jelmez: Béres Móni
Díszlet: Kicska Miklós
Produkciós asszisztens: Bogdán Zenkő
Produkciós vezető: Gáspár Anna
Nemzetközi kapcsolat: Huszár Sylvia

Támogatók: EMMI, NKA
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!