Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HVG EXTRA PSZICHOLÓGIA SZALON: FELDMÁR -TÖRTÉNETEK
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Történetek az akarat erejéről és hiábavalóságáról, az odaadás csodájáról, hiányról és újrakezdésről, róla, rólad és rólunk.

Feldmár András vendégei: Büky Dorottya, a Mesekör vezetője és Oláh Attila, a B-terv tapasztalati munkatársa. A program nagyjából egy órás, ezt követően igény szerint Feldmár András és Oláh Attila dedikálja az új könyveket. Jegyár: 1900 Ft (a jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható.) A helyszínen Feldmár-könyvek és jó néhány pszichológiai témájú HVG könyv lesz megvásárolható. A könyvekről bővebben a hvgkonyvek.hu weboldalon találhatóak információk. További információk kérhetőek a HVG könyvekről és az eseményről: Ügyfélszolgálat: 061-436-2045
E-mail: ugyfelszolgalat@hvg.hu
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!