Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÓTH GÁBOR ELŐADÁSA BUDAPESTEN - ÖN TUDJA, HOGY MIT ESZIK?
Belvárosi Színház - Budapest - Belvárosi Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Class FM Morning Show állandó szakértőjének előadása

Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök előadásai során bemutatja azokat az ételeket, amiket nap mint nap fogyasztunk, de valójában alig tudunk összetételükről, készítési módjukról, élettani hatásaikról valamit. „Ön tudja, hogy mit eszik?” címmel kezdte meg előadássorozatát tavasszal Debrecenben, ahova Sebestyén Balázs is elkísérte, mindketten elkötelezettek a reform táplálkozás iránt. A táplálkozáskutató az étkezés valamennyi fázisát sorra veszi az előadásai során: a reggeli az ebéd és vacsora mellett a nassolásról is szót ejt, de betekintést nyerhetünk bizonyos élelmiszeripari kulisszatitkokba is.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?