Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ZENE-BONA, SZANA-SZÉT
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Régi ismerős, Huzella Péter jön vissza a gyerekekhez (és persze sok-sok fiatal felnőtthöz, akik szintén Huzella-dalokon nőttek fel) "Zene-bona, szana-szét" című önálló gyermekműsorával.

Régi ismerős, hiszen a kaposváriak az elmúlt évek gyerekelőadásaiban találkozhattak zenéjével (Világszép nádszálkisasszony), sőt vele magával is, amikor zenészként is közreműködött a Holnemvoltfa és a Továbbisvan című előadásokban. A legújabb, varázslatos "zene-bonában" a régi Kaláka dalok mellett Huzella Péter legújabb szerzeményei is elhangoznak: Petőfi Sándor, Móricz Zsigmond, Zalán Tibor, Tóth Krisztina, Weöres Sándor, Kányádi Sándo elénekelt verseit hallhatják a gyerekek, sőt a közös játékokban maguk is együtt éneklik kiváló költőink verseit.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?