Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GADÓ GÁBOR QUARTET, VENDÉG CHRISTOPHE MONNIOT (F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gadó Gábor és Christophe Monniot ismeretsége nem új keletű.

Még a 2000-es évek legelején, amikor a gitáros egy időre Párizsba költözött, felfigyelt a kitűnő szaxofonosra, aki akkor még a Conservatoire Supérieur Paris hallgatója volt. Már ekkor érzékelhető volt, hogy Monniot kimagasló szinten kezeli hangszerét, s muzikalitása is átlagon felüli. A fiatal szaxofonos tanulmányai befejeztével szinte berobbant a francia jazzéletbe, tagja lett Daniel Humair legendás Baby Boom zenekarának, s az egészen különleges (nevű és muzsikájú) La Campagnie des musiques à ouïr trió tagjaként is országos ismertségre tet szert hazájában, s hamarosan Európa-szerte. 2005-ben a BMC különleges felvételt készített a francia trióval és három magyar közreműködővel, ezek egyike Gadó Gábor volt. Ezt követően a gitáros gyakran játszott a trió vendégeként, elsősorban Franciaországban. Zenei kapcsolatuk azáltal is mélyült, hogy Gadó akkori állandó francia kvartettjének tagjaival Monniot már akkor szintén folyamatosan együtt dolgozott különféle formációkban – s így közvetve is folyamatos kölcsönhatásban állt egymással a két művész.
  Monniot már több ízben megfordult az Opus Jazz Clubban. Legutóbb pedig a BMC koncerttermében láthattuk szeptember végén Szakcsi Lakatos Béla triójának vendégeként, az European Jazz Conference kapcsán adott nagysikerű koncertjükön. Gadó kvartettjével Monniot 2013 november végén állt a klub színpadán, egy elemntáris erejű, kirobbanó sikerű koncerten. Már akkor egyértelmű volt, hogy a gitáros és a szaxofonos együttműködése előbb-utóbb folytatódik – ennek jött el most az ideje. Különleges ízt ad a koncertnek a gitáros és két eltérő karakterű fúvós – Monniot mellet Rácz Ottó oboajátékos – együttes szereplése, melyhez hazánk egyik legmuzikálisabb bőgőse, Barcza Horváth József és a remek fiatal dobos, Csízi László adnak biztos alapokat. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!
Tel: (+36 1) 216 7894    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?