Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANIMA MUSICAE: SZERENÁD – TÉMA ÉS (HELYSZÍN) VARIÁCIÓK III/I.
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Anima Musicae Kamarazenekar 2010-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóiból, illetve korábban végzett növendékeiből.

A Zenekar ideája egy olyan zenei műhely létrehozása, melyben alapvető követelmény az európai szintű hangzás, a magyar zenei kultúra nemes tradícióinak folytatása, a nagy elődök értékteremtő példájának tisztelete, ugyanakkor a folyamatos megújulási szándék. Repertoárjuk, mely felöleli a klasszikus zene jelentős korszakait, a barokk zenétől a XX. századi remekműveken át egészen a kortárs zenéig terjed. Legfőbb célkitűzésük, hogy minden koncertjükön szülessenek emlékezetes pillanatok, amikor megszólal az „anima musicae” vagyis a zene lelke.
Három koncertből álló sorozatuk rendhagyó módon három különböző helyszínen szólal meg. Ennek első állomása 2015. november 20-án, pénteken 19:00 órakor a Budapest Music Center. „Különös szerenádot ad az éj leple alatt hallgatóinak az Anima Musicae Kamarazenekar. Először történetet mesél; egy csata epizódjait jeleníti meg. Majd Mozart játékos világát tárja fel Szabadi Vilmos Liszt-díjas hegedűművész közreműködésével,hogy aztán átengedje a helyet Balogh Máté (és Luca Marenzio) visszhangokkal teli világának. Végül Dohnányi vadregényes Szerenádja csendül fel, hogy a romantika vizeire kalauzolja a hallgatókat.” Műsor: Heinrich Ignaz Franz Biber: Battaglia
Wolfgang Amadeus Mozart: G-dúr hegedűverseny
Balogh Máté: Luca Marenzio in Salzburg
Dohnányi Ernő – Dmitry Sitkovetsky: Szerenád Közreműködik: Anima Musicae Kamarazenekar
Szabadi Vilmos – hegedű
Művészeti vezető: G. Horváth László  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?