Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

OKULÁRÉ
Sanyi és Aranka Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.0 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
A Sanyi és Aranka Színházból jelentkezik a független színházi műhelyek, amatőr és hivatásos színjátszó társulatok, civil közösségek összefogásában megvalósuló, város- és országhatárokat átívelő kortárs dráma-felolvasóest sorozat, az OKULÁRÉ PROJEKT!

A szervezők minden alkalommal három-három drámaírót kérnek fel arra, hogy egy aktuális, előre megadott témáról írjanak egy-egy, maximum 15 perces egyfelvonásost. A megírt darabokat egyszerre 19 városban olvassák fel. A novemberben részt vevő városok: Budapest, Calgary, Toronto, Oslo, Berlin, Ulm, Brno, Dunaszerdahely, Kaposvár, Hódmezővásárhely, Mosonmagyaróvár, Győr, Miskolc, Szeged, Dunaújváros, Mezőkövesd, Debrecen, Paks, Isaszeg.

Az est menete: a résztvevő helyszínek színészei felolvassák a darabokat. Ezután beszélgetés következik, ahol a közönség elmondhatja a szövegekkel kapcsolatos véleményét, gondolatait, és végül szavazással döntenek, melyik írás tetszett a közönségnek aznap este a legjobban. Az est végén internetes körkapcsolással minden helyszín néhány mondatban összegzi a tapasztalatokat, a voksolás eredményét, és a beszélgetések legfontosabb gondolatait. A legtöbb helyszínen megszavazott író a következő hónapra is meghívást kap

A soron következő téma:
SEGÍTSÉG

Olyan egyfelvonásosok megírását kértük az íróktól, ahol valaki segítségre szorul, és másvalaki ezen az emberen segít, vagy nem. Kérésünk volt, hogy a rászorult minél nagyobb bajban legyen, és a segítő ha segít, minél nagyobb kockázatot vállaljon.

Felkért íróink az előző forduló két nyertese, a Vajdaságban költőként és drámaíróként egyaránt megismert, jelenleg a drámakötetét kiadó TERÉK ANNA; a kaposvári származású SZŰCS ZOLTÁN akinek FÜGGÉSBEN című darabját budapesti Kolibri Színházban játsszák; és a Picaro Színház írója-rendezője: DEÁK TAMÁS
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?