Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEMUTATÓ JANUS
Nemzeti Táncszínház - Marczibányi Téri Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1283 értékelés alapján
  Leírás
Badora Társulat: Janus Tér-Test-Idő

A hazai táncélet egyik jól ismert együttese új kihívások felé fordult, most nem az alapító Barta Dóra irányította a próbákat, hanem két fiatal vendégkoreográfus. Várnagy Kristóf az elmúlt éveket táncosként olyan legendás alkotóműhelyekben tölthette, mint a Cullberg Balett, a Svéd Királyi Balett és a Cirque de Soleil. Katonka Zoltán a legismertebb hazai együttesek produkcióiban nyújtott megannyi emlékezetes teljesítményével elismerést szerzett táncművész, koreográfus és világítástervező.

„Mindkettőjükben ott van a magával ragadó, előre mutató energia és a szakmai kiválóság. Az általuk létrehozott tánc az új összhang.” Barta Dóra művészeti vezető, Érdemes művész, Harangozó Gyula-díjas

Világítástervező: Katonka Zoltán
Táncolják: Esterházy Fanni, Horváth Zita, Szőllősi Krisztina, Csizmadia Tamás, Darabont Áron I.
Clockwork

Ének: Ledán Imola
Koreográfus asszisztens: Simon Renáta
Koreográfus: Várnagy Kristóf

„A produkció nem egy történetet dolgoz fel, hanem a számomra most legelérhetőbb, legkézenfekvőbb valóságról szól, azaz azokról az emberekről, akikkel dolgozom. Egyetlen célom, hogy olyan kontextust teremtsek a táncosaimnak, amiben ők ki tudják magukat fejezni. Ezért a szövegkönyvem az előadáshoz egy kötetre való üres lap, ami arra vár, hogy megtöltsék.”
V. K. II.
Tárgytalan

Koreográfus: Katonka Zoltán

„Az önkifejezés cselekmény nélküli szabadságát keresem, a magam mozgásnyelvében. Kompozíció, absztrakció, mely távol áll az előre megírt történettől. Mi, és a hátunk mögött elrohanó életünk viszonya érdekel. Körbenézek.”
K. Z. Az előadást szünet nélkül játsszuk, időtartama egy óra.

Együttműködő partnerek: MMA, NKA
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/A Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?