Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÁBIÁN JULI ZOOHACKER-KONCERT
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 358 értékelés alapján
  Leírás
A Fábián Juli & Zoohacker formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező zenész: a korábban jazz-énekesnőként jegyzett Fábián Juli és a szárnyait elektronikus produkciókban bontogató billentyűs-producer Palásti Kovács Zoltán, alias Zoohacker.

A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a hagyományos zenei műfajok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap bennük, másrészt a régebbi stílusjegyek újraértelmeződnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által – mindennek eredménye pedig igazi minőségi popzene. A zenekar 2011-es debütálása óta folyamatosan jelen van a hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin, játszott a legendás Stereo MC’s előzenekaraként, és a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bekerült ‘Like a Child’ című számával – ez a dal hozta el végül az országos ismertséget. A zenekar ‘Liberation’ c. dala 2011-ben a Jazzy Jazz Dalverseny 2. helyezettje lett. Azóta minden évben újabb és újabb slágereket jelentetnek meg, amelyek közül a 2013 végén megjelent ’SoulCords’ és a 2014-es ’Shine’ egyaránt hamar felkerültek a rádiók játszási listáira. Utóbbi dal különlegessége, hogy a Talamba felkérésére született, az ütőegyüttes Művészetek Palotája-beli koncertjének apropóján. A csapat 2015-ben jelentette meg debütáló albumát ’Shine’ címmel. Az albumon 12 dal hangizk el. Az ismert slágerek mellett (Like a child, Sizzlin', SoulCords, Shine) a lemezen több újdonság is szerepel, mint például egy magyar népdalfeldolgozás, a ’Vásárhely’. A lemez kiváló fogadtatását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Akvárium klubban megrendezett lemezbemutató koncertre mindegy jegy elkelt. A zenekar: Fábián Juli - ének  Palásti Kovács Zoltán "Zoohacker" - billentyű Udvarhelyi Gábor - gitár Premecz Mátyás - billentyű Gábor Andor - ütősök Bata István - basszusgitár Delov Jávor - dob Facebook: https://www.facebook.com/julifabianandzoohacker A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.
  Stáblista
Énekesnő 
Fábián Juli 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?