Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HARISNYÁS PIPPI
Gózon Gyula Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Harisnyás Pippi egy kedves, életrevaló vörös hajú kislány, aki mindenkit megnevettet. Mindenben megtalálja a jót , az értéket és másoknak is felfedezteti az értékeket, melyek körülöttünk vannak. Pippi egyedül lakik a Kutyavillában, illetve vele lakik Nilsson úr is, a majom. Erős, bátor kislány, aki még a betörőt is elkapja és Adolfot is legyőzi.

Legjobb barátai Tomi és Annika, kik míg nem érkezik meg Pippi, unatkoznak a szomszédban. Pippi megjelenésével megváltozik az életük. Megtanulnak játszani és felfedezik a kincseket, melyek lehetnek egy konzervdoboz  vagy egy láda pénz. Pippi meg tudja nevettetni a mindig savanyú nevelőnőt és játékra tudja fogni a rendőrt és persze megtáncoltatja a betörőt. Édesapja el akarja vinni magával Takatuka szigetére, ahol egész nap csak játszhatna és ott mindig nyári szünet van. De Pippi meggondolja magát, nem utazik. Fontosak lesznek a barátai és ráébred arra is, hogy kötelességei is vannak, iskolába kell járnia. Előadásunk kedves, mozgalmas, mely ismét bevonja a játékba a kis nézőket. Lehetnek a cirkuszban lovak, kutyák, megküzdhetnek Adolffal, a világ legerősebb emberével. Szurkolhatnak Pippinek, mikor megvicceli a rendőrt és a nevelőnőt, és akár együtt játszhatnak az iskolában. Előadásunkat az ovis korosztálytól egész 6. osztályosokig tudjuk ajánlani.  Díszletünket a Győri Nemzeti Színház munkatársai tervezték és készítették. A zenénket Szűcs Péter Pál szerezte.   Szereplők: Harisnyás Pippi…………………………....Lenner Karolina
Nevelőnő……………………………………..Bende Ildikó
Rendőr, Betörő, Adolf, Postás………...Rédei Roland
Annika………………………………………...Nyári Diana
Tomi…………………………………………...Molnár Marcell Díszlet.....................................................Lusta
Jelmez....................................................Zsuzsa, Andi varroda
Zene és dalszöveg.................................Szűcs Péter Pál
Színpadra írta és rendezte..................Laborfalvi Mária Jegyár: 1.000 Ft
HELYFOGLALÁS A CSOPORTOK UTÁN ÉRKEZÉSI SORRENDBEN!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a Gózon Gyula Kamaraszínházban elég bemondanod a neved pénztárban!
  Cím
  Hogy tetszett?