Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CIELAROQUE/HELENE WEINZIERL: DEMOCRAZY - HOW TO PEEL AN ONION WITHOUT CRYING
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Research topic: On the autonomy of decision in all its facets: within the context of democracy, freedom and hedonistic society in combination with teasers, questions and observations of power structures.

Long live the freedom of choice! On a daily basis we may choose from a large variety of available options. Blonde or brunette, green red or black, TV or illegal download, papaya or mango. Everything is available; there is a countless amount of options.
Imagine a decision is represented by an onion. Would then every layer stand for one option? What if one removes these layers/options gradually?
Will anybody dare to question these parameters by stating that the decision is not an onion, but rather a pear; maybe even claim that a decision actually is a pear? What effect does this have in our present democracy: isn’t every onion a pear? Dancers: Yuri Korec, Honza Malik, Lucia Kasiarová, Viviana Escalé
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?