Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MANIFESZTUM SZÍNHÁZ: IONESCO - A KOPASZ ÉNEKESNŐ
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A Kopasz énekesnő, Ionesco abszurd klasszikusa.

Beszélgessünk. Bár egyikünknek sincs kedve hozzá, csakazértis töltsük együtt az estét. Soroljunk fel egymásnak néhány fontos tényt: hogy a salátaolaj friss volt, King doktor jó orvos, és szegény Bobby Watson pontosan (?) két éve halt meg. Üljünk szépen, fegyelmezetten, nyakkendő, rúzs, pezsgőspohár, és beszélgessünk, ha belegebedünk is.
Látogassuk meg a barátainkat. Játsszuk el az unalomig ismert-ismételt játékunkat, meséljünk el néhány anekdotát. Sértegessük egymást közmondásokkal és nyelvtörőkkel. Csak ne legyen csend. Csak mindig legyen egy cselédlánynak öltözött Sherlock Holmes, aki nem engedi, hogy a beszélgetés elmozduljon az értelmetlen fecsegés síkjáról.

Erről szól a Kopasz énekesnő, Ionesco abszurd klasszikusa. És, ami a legabszurdabb: a szöveg ennek ellenére is zseniálisan szellemes, vicces és friss. Hat szereplő vergődik kétségbeesetten a szavak hálójában, miközben közhelyekből, majd szótagokból, hangokból próbálják összerakni a széthullott kommunikációt - és ezen a közönség felhőtlenül mulat.
(Vagy nem is annyira felhőtlenül?) Szereposztás

Mr Smith – Juhász Dénes
Mrs Smith – Sosovicza Anna
Mary – Kunsági Éva
Mr Martin – Bódis Dániel
Mrs Martin – Pusztai Luca
Tűzoltó – Major Bálint Rendezte: Varró Ilona Ágnes  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?