Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZEBRA - MALKO TEATRO (BOLGÁR NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL)
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zebra A Malko Teatro előadása. Pina Bauschnak köszönettel, hogy létezett.

Jana Dobreva bolgár írónő néhány évvel ezelőtt felajánlotta, hogy ír egy darabot Hadzsikosztova Gabriellának.  A darab története rém egyszerű. Középkorú nő áll egy útkereszteződésben és képtelen átmenni. Úgy érzi, az élete elért egy olyan pontig, ahonnan nem lehet továbblépni. A Malko Teatro egy olyan színházi forma kikísérletezésére törekedett, ahol a különböző műfajok nem együtt, egymásnak alá- vagy fölé rendelve segítik a drámai hatást, hanem mintha darabokra tépnék a szöveget, és minden műfaj csak a maga koncával törődne. Az egyik elénekli, a másik eltáncolja, a harmadik filmet készít belőle, a negyedik elmutogatja, stb., de mit sem törődik a többi résszel. Az egység csak a nézőben születhet meg. Az előadást bolgár nyelven játsszák, magyar felirattal. Játssza: Hadzsikosztova Gabriella Rendező: C. Nagy István Író: Jana Dobreva Jelmez, díszlet: Hadzsikosztova Gabriella Látvány: C. Nagy István Együttműködő partner: Magyarországi Nemzetiségi Színházak Szövetsége A Malko Teatro az egyetlen Bulgárián kívüli hivatásos bolgár színház. 1996-ban alapított meg Hadzsikosztova Gabriella színésznő és C. Nagy István rendező, alternatív színházként, amelynek egyik feladata, hogy utat törjön a bolgár kultúrának Magyarországon. Az elmúlt 15 évben 49 bemutatót hoztak létre. Eddigi tevékenységébe a Malko Teatro több mint 80 alkotót vont be Magyarországról és Bulgáriából. www.bethlenszinhaz.hu www.malkoteatro.hu www.nemzetisegiszinhaz.hu
  Stáblista
Rendező 
C. Nagy István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?