Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

NYITOTT MŰTERMEK DÉLUTÁNJA NO.7. - MERÉSZKEDÉS
CAFe2015 - Nyitott Műtermek Délutánja No.7.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Nyitott Műtermek Délutánja No.7 – 2015/10/18 – vezetett séták

Tarts velünk egy túrára, ahol annyi művészi kalandban lehet részed, amennyire csak vállalkozol! Az alkotók annyi titkot árulnak el személyes élményeikről, mesterfogásaikról és műveik történetéről, amennyit kérdésekkel elő tudsz csalogatni. Meddig tágíthatja a kereteket egy művész az alkotás során? Használhatja-e a testét ecset helyett? Készíthet-e festményei nyomán szobrokat? Művei csak a valóságnak vélt külvilágot tükrözhetik? Nem csak a műtermeknek, hanem neked is nyitottnak kell lenned. Indulhatunk Papageorgiu Andrea képein az intenzív színek vonzzák leginkább a kíváncsi tekintetet. A művész arra invitál, hogy kapcsolódj be az alkotás folyamatába, kövesd gondolatmenetét, ismerkedj meg figuráival és azok sorsával. Látképek és csendéletek öltenek fokozatosan alakot az általa megfestett képsíkokból, amelyek olyannyira hatásosak, hogy ha később viszontlátsz egy-egy képet, azonnal eszedbe jut, kitől is származnak az ecsetvonások. Kontra Ágnes festményei elsősorban színekkel és szimbólumszerű jelekkel megformált tudat- és lélekállapotok. Bensőséges és érzékeny vásznai a konkrét formákon túl a megfoghatatlant is ábrázolják: levegőt, atmoszférát és fényt. Ez alkalommal betekintést nyerhetsz abba, hogy a finoman rétegződő és halk festészetéről ismert művész hogyan viszonyul a térbeliséghez és legújabb munkáiban megjelenő plasztikus formákhoz. Szirtes János a magyar kortárs művészeti szcéna progresszív képviselője. Kivételesen sokszínű pályáján több műfaj kapcsolódik össze a performansztól a festészeten át, más médiumok használatáig. Műtermében sok szokatlan dolgot láthatsz, hallhatsz és tapasztalhatsz meg a művészetről. Molnár Ágnes Éva a hazai kortárs fotó megkerülhetetlen alakja. Képein általában a társadalmi nemek témájával, azon belül is a női szerepek sokféleségével foglalkozik. Ismerd meg, mit gondol egy kortárs művész társadalmunk változásáról és a nemiség kérdésköréről, s nézd meg hogyan jeleníti meg mindezt egy nagylátószögű objektíven keresztül a sok-sok képkockával teremtett világban. túravezető: Sipos Tünde, művészettörténész
találkozási pont: 1012 Budapest, Attila út 75.
időpont: 2015.10.18. vasárnap 14.00
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?