Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
URAM, TÉGY ENGEM A TE BÉKÉD ESZKÖZÉVÉ
Thália Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Böjte Csaba előadása: „Örökkön örökké szeretve” Hamuban sült pogácsa

Mesekő Alapítvány és Jótékonysági Rendezvénysorozatok Böjte Csaba ferences szerzetes előadása, és beszélgetés Polus Attilával, aki tinédzserként árvult el. Szeretettel várunk mindenkit, hogy a felnőtteknek is jusson „hamuban sült pogácsa és bor”! A helyszínen  Böjte Csaba által vezetett Dévai Szent Ferenc Alapítvány tinédzsereinek adományládában fogunk gyűjteni. A részvétel ingyenes, azonban foglaláshoz kötött, amelyet a JEGYVÁSÁRLÁS gombra kattintva tehet meg! Árva- és elárvult tinédzserekért szervezett Jótékonysági Rendezvénysorozat A tinédzserek korszakát kritikusan szenzitív időszaknak tekintjük, hiszen áthidaló szerepe van a gyermekkor és felnőttkor között. A lelki egészség kialakulásának sok szála fűződik ehhez a kihagyhatatlan fejlődési periódushoz, így idén értük szervezünk mindent! Tinédzsereink jelenleg középiskolai éveiket töltik és hamarosan számukra is elérkezik a várva várt 18. év küszöbe. Régen, amikor egy fiatal felnőtté vált, elment szerencsét próbálni. A mesében a szülők útravalóra csomagoltak egy kis „hamuban sült pogácsát és bort”. Édesanyjuktól a pogácsát kapták, édesapjuktól pedig a bort. Fontos szimbolikus útravaló egy fiatalnak, hiszen az élet útján próbák közt jó, ha van mit elővenni a tarsolyból. De ha nincs ott a szülő, aki ott áll a fiatal mögött, akkor üres tarsollyal kel útra, nem kevés nehézséget okozva a későbbiek folyamán. A projektet az elárvult fiatalokért szervezzük, hiszen ők is ott ülnek az iskolapadban és sokszor senki nem tudja róluk, hogy: meghalt az édesapjuk vagy börtönben van az édesanyjuk vagy élnek a szülők, de látni sem akarják a gyermeküket; esetleg mozaik családban élnek, amiben kissé elárvultnak és izoláltnak érzik magukat. Nekik is próbálunk segíteni! Fővédnök: Csányi Sándor a Thália Színház művészeti vezetője
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!