Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TEHETSÉGGEL SÁFÁRKODÓK
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - 1. terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tehetséggel Sáfárkodók – kulturális talk-show A beszélgetést vezeti: Sáfár Mónika, Jászai Mari-díjas színművész Vendég: Oszvald Marika, Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Mivel foglalkozik a művész szabadidejében? Hogyan sáfárkodik a tehetségével? Hogyan él a hétköznapokban? Megtudhatja októberben indult és most folytatódó talk-show műsorunkból, amelyben Sáfár Mónika faggatja művész kollégáit múltjukról, jelenükről, művészetükről, pályájukról és mindennapjaikról. Egy óra zenével, énekkel, hangszerrel, verssel, titkokkal. Tartalmasan, értéket közvetítve. Következő vendég: Détár Enikő, Déryné-, és Artisjus-díjas színművész (december 4.) Belépődíj: elővételben 1500 Ft, a rendezvény napján 2000 Ft. Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (1105 Budapest, Szent László tér 7-14.)
  Szereposztás
Vendég 
Oszvald Marika 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?