Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KEZESLÁBAS TÁRSULAT: JÁTSZÓTÉR (BABASSZÍNHÁZ)
Jászai Mari Színház, Népház - Rendezvényterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Kalandos út a szobából a játszótérre A társulat 0-6 éveseknek készít előadásokat

Játszótér: A szobából el kell jutni a játszótérre, erdőn, vizen, sivatagon át, de az is lehet, hogy a valódi utcán, pocsolyákon, zebrákon keresztül, vad autóktól fenyegetve. Verses, élőzenés vidám játék kicsiknek. AJÁNLÁSOK "Véleményünk szerint az előadás igazi élményt nyújt a korosztály gyermekeinek, de még gondozónő kollegáink is elleshetnek egy-egy játékos-dalos ötletet. Kedves kollegák ajánljuk figyelmetekbe!" Pusztainé Berényi Katalin, a Budavári Önkormányzat Egyesített Bölcsődéinek vezetője és Nemes Takách Erzsébet a Budavári Önkormányzat Egyesített Bölcsődéinek szaktanácsadója "Szakmailag nagyon igényesen összeállított műsort láthattunk az előadóktól. Az óvodapedagógusoknak is jó, hasznosítható ötletekkel szolgálhat a bábok megalkotása. A szereplők magukkal ragadták a gyermekeket, akik tátott szájjal nézték végig az előadást. A műsor felülmúlja az óvodák által igénybe vett műsorok palettáját, ezért bátran ajánlom más óvodáknak is." Nagyné Jávori Zsuzsanna a budapesti Kerékgyártó Óvoda vezetője "Kollégáim, gyógypedagógusok és gyermekpszichológusok egyöntetű véleménye alapján mondhatom, hogy első percétől az utolsóig ez a zenés, mondókás bábelőadás kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt élvezetes" Czeizel Barbara a Budapesti Korai Fejlesztő Központ vezetője  
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!