Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOMA MAMAGÉSA - VÁLASZTHATÓ VÁLTOZÁSOK
Villányi úti Konferencia Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 10 értékelés alapján
  Leírás
Soma Mamagésa: Közel 20 éve foglalkozom ezotériával, ma már inkább úgy mondanám spirituális megközelítésekkel, illetve egy ideje pszichológiával is.

Az ezredforduló nagyon sok szempontból új korszakot nyitott az emberiség fejlődésének útján. S mivel - holisztikusan szemlélve minden mindennel összefügg - ez a közös változás mindenre és mindenkire kihatással van, és persze mindennel össze is függ.A spirituális értelemben vett felébredés épp úgy egyénre szabott, mint a reggeli ébredésünk. Ébredezésünk folyamatában, pedig egyre több technika, és segítő módszer szolgálhat minket, hogy szabad emberként egyre közelebb jussunk isteni önvalónkhoz, és a harmóniához. Évek óta járom az országot előadásaimmal, melyek elsősorban az öntudatra ébredés fontosságáról, és a spirituális felébredés jelentőségéről szólnak. A jövő évtől továbbra is foglalkozom a tévé munkám mellett, spirituális témával, és folytatni szeretném az országjáró körutamat előadásaimmal. Kb. másfél órás előadásaim után egy nyitott, interaktív beszélgetés következik, amikor is, a közönségben ülők is föltehetik kérdéseiket.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?