Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÚJJÁK A DALUNKAT CIMBALIBAND KONCERT
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Fújják a dalunkat, Cimbaliband koncert Az előadás időtartama: 90 perc, szünet nélkül

A Cimbaliband az elmúlt években számos fesztiválon és rendezvényen vált a közönség kedvencévé. 2015-ben is több, mint száz alkalommal léptek színpadra különböző közönségek előtt, de Gödöllő számukra (is) különleges. 2015 november 8-án ugyanis olyat láthat-hallhat a közönség a Művészetek Házában, amire korábban még sosem volt példa. Elhozzák ugyanis a közönség számára a blues-szájharmonikás élő legendát, Ferenczi Györgyöt, akiről köztudott, hogy lendületes játéka a 0-120 éves korosztályt is táncra perdíti, de legalábbis ütemes combcsapkodásra készteti.  De itt még nem állnak meg Unger Balázsék! Hogy teljes legyen az este katarzisa, vendégként fogják színpadra szólítani Gödöllő város szaxofonos nagyágyúját, Csányi Istvánt, aki mikor épp nem Zorán zenekarát erősíti, akkor dalt szerez vagy bármily egyéb módon gazdagítja a magyar zenei életet. És hogy milyen gazdag is ez a zenei élet, annak nem is tudjuk jobb bizonyítékát nyújtani a kedves közönségnek, mint a Fújják a dalunkat! koncertet. A Cimbaliband őszi nagykoncertje Gödöllőn. Vendégek: Csányi István - Zorán - szaxofon Ferenczi György - Rackajam - szájharmonika
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?