Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ESCURIAL - KIRÁLYDRÁMA
Sanyi és Aranka Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.0 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Spanyolország, középkor, zsarnokság, inkvizíció; egy elhagyatott palota. A depressziójába zárt, Bohócra emlékeztető király vigaszra vágyik. Haldoklik a királyné… Megjelenik az udvari bolond, Folial, a király pedig megparancsolja, hogy szórakoztassa őt.

A két férfi között különös feszültség vibrál, ezen az éjszakán, a Halál éjszakáján sajátos játékba kezdenek: elkezdik egymás szerepét játszani… Ghelderode darabjai – egy elemzője szerint – a középkor nagyszabású, groteszk freskóját adják, a „Test és az Ördög irányítása alatt”. Az előadás rendezője Menszátor Héresz Attila szereplői Kuna Károly és Menszátor Héresz Attila dramaturg: Sediánszky Nóra munkatársak: Záhonyi Enikő és Szládek Katalin díszletkivitelező: Spitzmüller Tamás fotó: Juhász Éva
  Szereposztás
Színész 
Menszátor Héresz Attila 
Színész 
Kuna Károly 
  Stáblista
Rendező 
Menszátor Héresz Attila 
Dramaturg 
Sediánszky Nóra 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?