Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GEORG KREISLER: LOLA BLAU
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5856 értékelés alapján
  Leírás
GEORG KREISLER: LOLA BLAU Musical egy színésznőre és egy zongoristára

Lola színésznő, kabaré-énekesnő, revüsztár, az elhagyott nő, az üldözött menekülő, a dicsőségben sütkérező. Melyik az igazi Lola Blau? Mindegyik.
1938. Németország lerohanja Ausztriát. A zsidó származású színésznő élete, karrierje derékba törik. A háború borzalmai elől egy élhetőbb élet reményében Ausztriából először Svájcba menekül. Színházra vágyik, de csak éjszakai kabarészínpadokig jut. Később Amerikában sikeres lesz, szexszimbólummá válik. A háború után hazatérve azzal szembesül, hogy hazájának nincs szüksége rá. Lola Blau nem hős, csak egy azok közül, akik túléltek. Fordította: KŐVÁRY GYÖRGY. Versek: G. DÉNES GYÖRGY. Lola Blau: BARTHA BORÓKA, a Gyergyószentmiklósi Figura Stúdiószínház tagja   Rendező: BÉRES LÁSZLÓ, a Kolozsvári Magyar Opera művészeti tanácsadója Zongorán közreműködik: SZÉP ANDRÁS, a Kolozsvári Magyar Opera szólistája Az előadás a Bühnen- und Musikalienverlag Josef Weinberger Wien Gesellschaft m.b.H és az UMPA ügynökség engedélyével kerül bemutatásra.
  Szereposztás
Lola Blau 
Bartha Boróka 
  Stáblista
Rendező 
Béres László 
Fordító 
Kőváry György 
Versek 
G. Dénes György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?