Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOHÓCOK A LÁTHATÁRON CSOPORT: MIANYÁNK
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 512 értékelés alapján
  Leírás
Az előadás középpontjában egy családi titok áll, amely évtizedek óta átszövi, beborítja és mérgezi egy egész család életét.

A titok kiderül, de vajon megváltozik-e ettől bármi is, vagy minden marad a régiben? Képes-e szembe nézni a múlttal anya és lánya, vagy folytatódik tovább az elhallgatás, hiszen az igazság túl félelmetes és fájdalmas. 

ANYA    Én mindig jót akartam! Mindent megtettem, amit tudtam, tőlem ennyi tellett!
LÁNY    Hazudtál!
ANYA    Nem értem, mi lett volna jobb, ha ezt tudod? Mi lett volna más?
LÁNY    Minden más lett volna. Szereplők/alkotók:

Feuer Yvette
Romankovics Edit
Szakmai konzulens: Scherer Péter

Támogató: NKA A Bohócok a Láthatáron Csoport 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy gyerek-és ifjúsági előadásokkal, drámapedagógiai programokkal és közösségi/fórumszínházi projektekkel gazdagítsa Magyarország hátrányos helyzetű társadalmi csoportjainak kulturális életét. A csoport célja a társadalmi figyelem ráirányítása akut társadalmi problémákra, ezáltal növelve a szolidaritást és az érzékenységet egymás iránt egyéni is közösségi szinten is.

Feuer Yvette színész és drámapedagógus, a Bohócok a Láthatáron Csoport alapítója és művészeti vezetője. Több független társulattal dolgozott (Arvisura, Szkéné, Krétakör, Merlin, PanoDráma, Manna és jelenleg a Karaván Színház), 2001 és 2008 közt az Egyesült Államokban szerzett színházi mesterdiplomát és drámapedagógiai tapasztalatot. 2010-ben alapította a Bohócok a Láthatáron Csoportot; ez az ötödik bemutatójuk. Romankovics Edit, színész, drámatanár, rendező. A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ és a Káva Kulturális Műhely alapító tagja. Több mint húsz éve a színházi nevelés területén tevékenykedik, gyakorlati és elméleti munkája során azt kutatja, mi a dráma és miért van szükségünk rá.    
  Stáblista
Szakmai konzulens 
Scherer Péter 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!