1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
BOHÓCOK A LÁTHATÁRON CSOPORT: MIANYÁNK
MU Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
640 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Az előadás középpontjában egy családi titok áll, amely évtizedek óta átszövi, beborítja és mérgezi egy egész család életét.

A titok kiderül, de vajon megváltozik-e ettől bármi is, vagy minden marad a régiben? Képes-e szembe nézni a múlttal anya és lánya, vagy folytatódik tovább az elhallgatás, hiszen az igazság túl félelmetes és fájdalmas. 

ANYA    Én mindig jót akartam! Mindent megtettem, amit tudtam, tőlem ennyi tellett!
LÁNY    Hazudtál!
ANYA    Nem értem, mi lett volna jobb, ha ezt tudod? Mi lett volna más?
LÁNY    Minden más lett volna. Szereplők/alkotók:

Feuer Yvette
Romankovics Edit
Szakmai konzulens: Scherer Péter

Támogató: NKA A Bohócok a Láthatáron Csoport 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy gyerek-és ifjúsági előadásokkal, drámapedagógiai programokkal és közösségi/fórumszínházi projektekkel gazdagítsa Magyarország hátrányos helyzetű társadalmi csoportjainak kulturális életét. A csoport célja a társadalmi figyelem ráirányítása akut társadalmi problémákra, ezáltal növelve a szolidaritást és az érzékenységet egymás iránt egyéni is közösségi szinten is.

Feuer Yvette színész és drámapedagógus, a Bohócok a Láthatáron Csoport alapítója és művészeti vezetője. Több független társulattal dolgozott (Arvisura, Szkéné, Krétakör, Merlin, PanoDráma, Manna és jelenleg a Karaván Színház), 2001 és 2008 közt az Egyesült Államokban szerzett színházi mesterdiplomát és drámapedagógiai tapasztalatot. 2010-ben alapította a Bohócok a Láthatáron Csoportot; ez az ötödik bemutatójuk. Romankovics Edit, színész, drámatanár, rendező. A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ és a Káva Kulturális Műhely alapító tagja. Több mint húsz éve a színházi nevelés területén tevékenykedik, gyakorlati és elméleti munkája során azt kutatja, mi a dráma és miért van szükségünk rá.    

Stáblista

Szakmai konzulens Scherer Péter

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!