Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JIM JACOBS - WARREN CASEY: GREASE
Bánfalvy Stúdió - Szeged - Városi Sportcsarnok, Szeged

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tisztelt Ügyfeleink! A 2015. december 29-én (kedden), 19 órakor megrendezésre kerülő Jim Jacobs – Warren Casey: GREASE című előadása (helyszín: Szeged – Városi Sportcsarnok) az alábbiak szerint módosul:

Az előadás időpontja és helyszíne változatlan, azonban technikai probléma merült fel a díszletekkel kapcsolatban, amelynek eredményeképpen a nézőtér elrendezése megváltozott. Azon ügyfeleinknek, akik már előzőleg megvették jegyeiket, a rendező szerv felajánl helyeket ugyanazon árkategóriában. Amennyiben nem szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, úgy a jegyek árát visszafizetik (amennyiben 2015. szeptember 30. napjáig nem érkezik semmilyen reakció, úgy az új helyeket elfogadottnak tekintik). További információért a Bánfalvy Stúdióhoz lehet fordulni a szervezes.studio@gmail.com email címen. Megértésüket köszönjük! 2015. szeptember 16. Jim Jacobs – Warren Casey: GREASE A Grease történetét Jim Jacobs szövegkönyve inspirálta, amely William Taft High gimnáziumban töltött személyes tapasztalatain alapult. A produkció eredetileg 1971-ben került bemutatásra Chicago-ban, a Kingston Mines Theater elnevezésű színházban, majd eljutott New York városába is. Az első változatot Guy Barille rendezte egy lebutítottabb szövegkönyvből, amely az akkori elvárások szerint lett egyszerűsítve. Az új változat már Tom Moore rendezésében került bemutatásra 1972-ben az Off-Broadway-en, majd onnan átkerült a Broadway-re. Az eredeti 3.388 előadást élt meg 8 év alatt. A musicalből két későbbi Broadway előadás, három londoni és számos professzionális és/vagy amatőr változat született világszerte. 1978-ban a Grease egy hihetetlenül népszerű filmmusicallé vált John Travolta (Danny Zuko) és Olivia Newton-John (Sandy) főszereplésével. Sandy vezetéknevét Dumbrowski-ról Olsson-ra változtatták a filmben, karaktere pedig ausztrál származású lett, amely magyarázatképp szolgálhatott Newton-John ausztrál akcentusára. A film azonnal világsiker lett, extrém népszerűségét pedig tovább folytatta egészen 2013-ig, ahol is a legmagasabb nézőszámú musical lett az Egyesült Államokban. Annak ellenére, hogy a professzionális és amatőr licence keretében leginkább elérhető változat a Broadway verzió, a film népszerűsége erősen hatott a musical későbbi változataira. A filmben Travolta „Sandy” nevű dalát gyakran lecserélik az „Alone at the Drive-In Movie” című dalra. A végső duett Sandy és Danny között a filmben a „You’re the One that I want”, amely a későbbi Broadway produkciókban lecserélődött az „I’m all shook up” elnevezésű dalra. A Burger Palace Boys csapat a moziban T-Birds néven fut és ez a név meg is maradt a későbbi Broadway előadásokban is.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?