Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: LUIZA ZAN (R) - SÁRIK PÉTER DUÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Luiza Zan és Sárik Péter 2013 óta játszik együtt duóban, formációjuk rendkívül sikeres mind Romániában, mind Magyarországon. Zenéjükben sokféle stílus keveredik: hagyományos és modern jazz, hazájuk népzenéje és a klasszikus zene. Legfőbb jellemzőjük a rendkívül energikus előadásmód és a sokszínű repertoár, melyek nagyon hamar népszerűvé tették őket.

Luiza Zan román jazz-énekesnő számtalan díj birtokosa, hazai sikerei után a 2003-as Montreux-i jazz versenyen elnyerte a zsűri különdíját, ugyanitt 2004-ben pedig második helyezést ért el. Minden stílusban otthonosan mozog, egyszerre mélyen ösztönös és intellektuális művész. Sárik Péter zongoristaként és zeneszerzőként is igen elismert művész: 2014-ben a Jazzkívánságműsor, 2015-ben pedig a Berki Tamással közös Minden Délibáb lemeze is Fonogram-díjat kapott az "Év hazai jazz-albuma" kategóriában. Az Egyesült Államok és Anglia jelentős zeneszerzőversenyein többször ért el dobogós helyezést. Közreműködik: Luiza Zan - ének
Sárik Péter - zongora "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Zongoraművész 
Sárik Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?