Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAMP, VENDÉG: DRESCH MIHÁLY, BENKŐ RÓBERT - LOVE SUPREME 50
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Több hónap kihagyás után újra: KAMP!

KAMP, vendég Dresch Mihály, Benkő Róbert – A Love Supreme 50 Közreműködik: Kováts Gergő – szaxofon
Pozsár Máté – zongora
Ajtai Péter – nagybőgő
Miklós Szilveszter – dob
Dresch Mihály – szaxofon, fuhun Több hónap kihagyás után újra: KAMP! A Budapest-szerte hírhedt-híres szabadzenei triót, az A.M.P.-t (Ajtai, Miklós, Pozsár) és Kováts Gergőt a régi barátság szálain kívül a rögtönzéshez való hozzáállásuk is összeköti. Free jazz és avantgárd hagyományokra épülő játékukban a maximális tudatosság és a maximális elengedés dualitása a kulcs. Az évek alatt kifinomult egyensúllyá szelídített kezdeti nyers energia most is ott bujkál a felszín alatt, és amikor felszínre tör, mindannyiunkat magával ránt. A csapat ezúttal John Coltrane egyik legmélyebb alkotását, az éppen 50 éve, 1965-ben megjelent A Love Supreme albumot veszi inspirációs forrásul koncertjéhez. Coltrane ezzel a lemezével lezárt egy korszakot és megnyitott egy újat, ami 1967-ben bekövetkezett korai halála miatt sajnos igen hamar ért véget. A lemez a zenekar tagjai számára mérföldkő. Koncertjükön nem akarják egy az egyben eljátszani a négy tételt tartalmazó klasszikust, sokkal inkább tiszteletüket szeretnék kifejezni Coltrane előtt azzal, hogy próbálják megmutatni, mit jelent ez a felvétel ma Magyarországon az avantgárd zenészek számára. Jelzi ezt az a tény is, hogy a négyesfogat mellé vendégként a magyar szaabdzene két legendás óriása, Dresch Mihály és Benkő Róbert is csatlakozik. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?