Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EXPERIDANCE-HAVASI: GRAND FINALE 2015. - A RITMUS ÜNNEPE, A ZONGORA VIRTUÓZA
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Havasi Balázs, Román Sándor és az ExperiDance egy ínyenc művészeti akcióval zárja a 2015-ös évet.

A zongora virtuóza és a ritmus mesterei együtt lépnek színpadra, hogy átadják Önnek az egész éves, közös alkotómunka legjavát. A Grand Finale az az este, amikor a grandiózus szuperprodukciók varázslatos atmoszférája egyesül a színház intimitásával, és Ön karnyújtásnyi távolságból figyelheti a művészek kitárulkozását. Hiszen mikor máskor mutatnák meg legrejtettebb művészetüket, mint az év utolsó napján, amikor bármit szabad?! Várjuk Önt szeretettel az egyedülálló színpadi produkción a RaM Colosseumban, ha az Újév Ünnepét is a legmagasabb minőségű Élményekkel szeretné megülni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?