Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A HALLGATÁS ÁFA - STAND UP BRIGÁD
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A hallgatás ÁFA Kézműves kabaré A Stand Up Brigád előadása.

Megnyílik az ország első kézműves poénfőzdéje. Gondosan válogatott tréfák, tökéletesre csiszolt történetek, kiérlelt klasszikus kabaréjelenetek, mesterséges színezéktől mentes paródiák míves slusszpoénokkal. Kézzel írt monológok, szájjal mondott szövegek, fülbemászó dallamok. A két felvonásos kézműves kabaréban megidéződik Rejtő Jenő két klasszikus jelenete, kiderül, mi a helyzet az őrültek házában, mennyire macerás is beszerezni egy méretes réz rudat, és megtudhatjuk, mennyi is a hallgatás ÁFA. Céhvezető: Beleznay Endre Poénmesterek: Éles István, Köllő Babett, Szép Bence, Ürmös Zsolt. A hozzávalókat kézzel írta: Éles István, Rejtő Jenő, Szép Bence, Ürmös Zsolt. Az alapanyagokat sorrendbe tette: Ürmös Zsolt A Stand Up Brigád - régi nevünkön BEEE Színpad - egy független humoristákból létrejött kabarétársulat, mely fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományának ápolását, valamint a fiatal stand up tehetségek pályára segítését és szakmai támogatását tartja. www.bethlenszinhaz.hu www.standupbrigad.hu
  Szereposztás
Színész 
Beleznay Endre 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?