Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MEDIC’ALL ART DANCE TÁRSULAT - MEDICIRQUE PRODUKCIÓJA: CIRKUSZ A TÁNCBAN
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A Medic’all Art Dance Társulat új produkciója, a cirkusz világát ötvözi a táncos improvizációval. Az előadásban most is az improvizatív előadásmódé lesz a főszerep, emellett egyenrangú elemként jelenik meg az artista művészek produkciója.

A Medic’all Art Dance Társulat új produkciója, a cirkusz világát ötvözi a táncos improvizációval. Az előadásban most is az improvizatív előadásmódé lesz a főszerep, emellett egyenrangú elemként jelenik meg az artista művészek produkciója. A táncosok és artisták találkozása egy közös téma mentén történik. Vagyis, különböző elemek, mint tűz, víz, levegő és föld karaktereit fogják az előadók képviselni. Megjelenik majd a klasszikus erő emelő akrobatika, valamint egyéb zsonglőr elemek. Az előadás különlegessége, hogy az artista művészekkel közös előadásban tartalmilag, a téma mentén találkoznak a szereplők. Az egyes elemek dinamikája nem csak a táncosok és artisták mozgásában, hanem a kosztümjeikben is visszaköszön. Minden elemet egy másik szín fog képviselni. Az eltérő karakterek improvizatív találkozásából kerekednek ki a Medic’all Art Dance Társulatra már jellemző érzelmek és gondolatiság. A társulat artista művészekkel történő bővítése, a produkció látványosságát és tartalmi mondanivalójának még színesebb megközelítését kívánja szolgálni. Az improvizáció révén mindig élő és megújulni képes produkció ebben az artistákkal közös formában, a még komplexebb és látványosabb kifejezési formára törekszik. A téma és a szereplők karaktere adott, viszont az egymásra gyakorolt hatásuk, az adott produkció alatt forrja ki magát és éri el teljességét, ami abban a pillanatban a néző szeme előtt történik. Az artista művészek produkciói az előadásban előre meghatározott időben és sorrendben fognak megjelenni, viszont a táncosokkal alkotott viszonyrendszerük és találkozásuk spontán lesz, nem lesz előre beállítva.
A természeti elemek és az artista produkciók segítségével az előadás egy misztikus, mesebeli jelleget fog ölteni, ahol a fantázia még szabadabban segítheti a szereplőket és a közönséget az érzelmi, színes utazásban.
A zenei választás is sokrétű, megtalálhatók benne a filmzenék és a klasszikus zenék egyaránt.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?