Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

OPERA-OPERETT GÁLA - TATABÁNYA VÁROS SZIMFONIKUS ZENEKARÁNAK KONCERTJE
Jászai Mari Színház, Népház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tatabánya Város Szimfonikus Zenekarának hangverseny-sorozata

A 2015/2016. évad során a Jászai Mari Színházban négy alkalommal ad hangversenyt Tatabánya Város Szinfonikus Zenekara.   Zene Világnapi Hangverseny Goldmark Károly halála 100. évfordulójának tiszteletére 2015. szeptember 30., szerda 19.00   Adventi Hangverseny Műsoron J. S. Bach, A. Corelli, W. A. Mozart 2015. december 4., péntek 19.00   Farsangi Koncert Válogatás Offenbach, Hacsaturján, Sosztakovics és Lehár műveiből 2016. február 8., hétfő 19.00   Opera-Operett Gála 2016. május 19., csütörtök 19.00
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?