Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EUROPEAN JAZZ CONFERENCE - GADÓ GÁBOR QUARTET / BORBÉLY MŰHELY
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
European Jazz Conference - Gadó Gábor Quartet / Borbély Műhely 2015.09.25. Péntek 20.00

20:00 - 21:00 Gadó Gábor Quartet Közreműködik: Gadó Gábor - gitár
Orbán Ottó - fagott
Barcza Horváth József - nagybőgő
Balázs Elemér - dob A spiritualitás jelenléte a jazz műfajában nem szokatlan, de semmiféleképpen nem evidens, Gadó Gábor zenéjének ugyanakkor egyik meghatározó vonása. Az Európa-szerte elismert gitáros-zeneszerzőt mindig inspirálta a szakralitás, a szentség jelenléte a világban. Gadó ezt a belülről fakadó, mélyen megélt, szavakkal aligha kifejezhető spiritualitást képes átvinni zenéjébe, s megjeleníteni a határozottan kidolgozott struktúrák és az improvizációk harmonikus egyensúlyában. 21:15 - 22:15 Borbély Műhely Közreműködik: Borbély Mihály - szaxofon, tárogató, basszusklarinét, furulya
Tálas Áron - zongora
Horváth Balázs - nagybőgő
Baló István - dob A Borbély Műhely Hungarian rhapsody című albumát tavaly jelentette meg a BMC Records, melyen a magyar jazz és könnyűzene néhány kimagasló darabjának egyéni hangvételű feldolgozásával tisztelgett a kvartett a műfajok hazai nagyságai előtt. A csapat a közeljövőben veszi fel legfrissebb anyagát a BMC-nél, így a koncerten már ebből is kaphatunk ízelítőt. Borbély Mihály feldolgozásait a magyar és balkáni zenék, Liszt, Bartók és napjaink modern jazz muzsikájának éltető ereje és líraisága teszi különlegessé, koncertjeik pedig a zenekar összeszokottsága és rögtönzéseik spontaneitása révén válnak teljessé. A koncert része a 2015. szeptember 24-26. között a BMC-ben zajló European Jazz Conference 2015 rendezvény keretében zajló – a regsiztrált résztvevők nagy száma miatt csak korlátozott mértékben nyilvános – koncertsorozatnak.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?