Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EUROPEAN JAZZ CONFERENCE - DRESCH QUARTET / SZAKCSI TRIÓ, VENDÉG CHRISTOPHE MONNIOT (F)
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
European Jazz Conference - Dresch Quartet / Szakcsi Trió, vendég Christophe Monniot (F) 2015.09.24. Csütörtök 20.00

20:00 - 21:00 Dresch Quartet Közreműködik: Dresch Mihály - szaxofon, fuhun
Lukács Miklós - cimbalom
Horváth Balázs - nagybőgő 
Baló István - dob  A magyar jazz nemzetközileg is egyik legismertebb és legnépszerűbb előadója és vele mindenben egyenrangú társai a magyar, illetve közép-kelet európai népzene és az afroamerikai jazz elemeinek koherens, szuverén felhasználásával saját zenei anyanyelvüket hozták létre. 21:15 - 22:15 Szakcsi Trió, vendég Christophe Monniot (F) Közreműködik: Szakcsi Lakatos Béla - zongora
TBA - nagybőgő
Hodek Dávid - dob Christoph Monniot - szaxofon Szakcsi Lakatos Béla a magyar jazz külföldön is ismert, kiemelkedő, emblematikus alakja, a magyar jazz kevés Kossuth-díjasainak egyike. Különböző formációival rendszeres vendége az Opus Jazz Clubnak, de neves tengerentúli muzsikusokkal fellépett már a BMC koncerttermében is. Hetven felett is éppolyan energiákkal dolgozik, mint egész pályafutása során, s a komponálás mellett továbbra is folyamatosan koncertezik.  Vendége az Opus Jazz Club látogatói és a BMC Records által kiadott lemezek kedvelői számára jól ismert, kimagaslóan eredeti francia szaxofonos/zeneszerző, Christoph Monniot, aki többször is játszott már együtt a magyar zongoristával koncerten és lemezen egyaránt. A koncert része a 2015. szeptember 24-26. között a BMC-ben zajló European Jazz Conference 2015 rendezvény keretében zajló – a regsiztrált résztvevők nagy száma miatt csak korlátozott mértékben nyilvános – koncertsorozatnak.
  Stáblista
Szaxofonművész 
Dresch Mihály 
Cimbalomművész 
Lukács Miklós 
Dobművész 
Baló István 
Nagybőgőművész 
Horváth Balázs 
Zongoraművész 
Szakcsi Lakatos Béla 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?