Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MALEK ANDREA - LERCH ISTVÁN ÉS A SUPERGROUP – Z13
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Gyere hangolj rám” című koncertje Pont egy éve, hogy a közreműködők 1996-ban született Ébredés című lemezük dalaival koncertturnéra indultak.

"Ez felfrissítése annak a korszaknak és lelkiállapotnak, amiben annak idején a lemez született. Bíztattak engem, aki akkor még egy ünnepelt musicalprimadonna voltam, hogy bátran nézzek körül és keressek olyan szerzőt, aki ír nekem egy lemezt, hogy ne „csak" már megírt dalokat énekeljek, mert ha saját dalokat adok elő, az sokkal személyesebb, más energiaszintet képvisel. Szóval Lerch István hozza az ő állandó zenekarát, Demjén-dalok is lesznek, és persze ezen a koncerten elhangzik az a lemez, amit együtt csináltunk, és ami koncertszínpadon még sosem hangzott el. Olyan érzés, mint amikor az ember talál a szekrényben egy gyönyörű régi ruhadarabot, ami elkallódott, és azt mondja: Úristen, ez hol volt eddig?! Mindenhez illik, rögtön felveszem" - meséli Malek Andrea a koncertsorozat kapcsán.
  Stáblista
Egyéb 
Malek Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?