Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ: ÉVSZAKOK
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Gödöllő Táncszínház: Évszakok, tánc Az előadás időtartama: 2x45 perc, 1 szünettel

A Gödöllő Táncszínház ezzel az előadással két programsorozathoz kapcsolódik. Tematikus év „Művészetek Kertje – Gödöllő, 2015” és az első alkalommal megrendezésre kerülő GödöllöŐsz fesztiválhoz, amelynek záróeseményét képezi a produkció. Az előadás apropójaként ismét szeretnénk egy tehetséges fiatal gödöllői zeneszerzőt bemutatni Önöknek, aki kifejezetten erre az alkalomra komponálta az élőben felhangzó zeneműveket. Az előadás mottója: A természetes világ, ritmusok, minták és ciklusok alapján mozog / táncol. Minden, ami emelkedik, alá fog bukni, és minden, ami aláhullik fel is emelkedik majd. Táncosok: Gubcsi Anna Nagy Lili Papp Tamás, MTF hallgató Phillipp Noémi Safranka – Peti Zsófia, MTF hallgató Sándor Dorottya Sebők Melinda Szabó Áron Tibold Eszter Zongora: Tömpe Gábor Koreográfia: Kézér Gabriella - Vajda Gyöngyvér Látványterv: Ardai Tamás Zeneszerző: Tömpe Gábor
  Stáblista
Koreográfia 
Kézér Gabriella 
Koreográfia 
Vajda Gyöngyvér 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?