Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VIRGINIA STATE GOSPEL CHORALE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Virginia State Gospel Chorale újra Magyarországon! Akad-e olyan, aki ne ismerné az „Oh happy Day!” című világhírű dalt, vagy ne látta volna az Apáca-show című filmet?

A Virginia State Gospel Chorale jelenleg Amerika legnépszerűbb Gospel kórusa, köszönhetően annak, hogy idén döntősök voltak az America's Got Talent versenyén és rendszeresen szerepeltek az élő show-ban! A kórus az 1971-es évek elején alakult James Holden irányításával. Turnéik során bejárták már szinte egész Európát. A rengeteg turnénak és koncertnek köszönhetően számos hírességgel volt alkalmuk együtt dolgozni csodálatos helyszíneken. Egyik legemlékezetesebb koncertjük az volt, melyet II. János Pál pápa tiszteletére adtak a Central Parkban karrierjük kezdetekor. 1997 és 2000 között felléptek Whoopi Goldberggel, Diana Ross-szal, Cindy Lauperrel a Radio City Music Hallban, valamint a BB King Blues Klubban. 2003-ban a Kórus elnyerte az első helyet a Black Music Caucus Choir versenyen New Yorkban. 2005-ben európai turnéjuk során lehetőségük volt fellépni a Vatikán karácsonyi koncertjén, szintén a pápa előtt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?